Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα
Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα, με μοντέρνες γεύσεις και παραδοσιακά υλικά από την Κρήτη μέχρι τις Πρέσπες. Πολλά από τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε, παρασκευάζονται στην κουζίνα μας με αγνές φυσικές πρώτες ύλες.
Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά (εκτός από τα τηγανητά που χρησιμοποιούμε εκλεκτής ποιότητας ηλιέλαιο) έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από την Μεσσηνία, που παρασκευάζεται αποκλειστικά με μηχανικές μεθόδους. Τα αρωματικά βότανα (δενδρολίβανο, ρίγανη, θυμάρι, δάφνη, βασιλικός, μέντα, λουίζα, θρούμπι) είναι παραγωγής μας. Τα κρέατά μας είναι νωπά ελληνικής παραγωγής. Φρεσκοζυμωμένο ψωμί, φρέσκα ζυμαρικά φτιαγμένα στην κουζίνα μας που βράζονται την στιγμή της παραγγελίας σας, λουκάνικα με φυσικό χοιρινό έντερο με την αποκλειστική συνταγή μας, αληθινές τηγανητές πατάτες καθαρισμένες από μας, φύλλο και πίτες φτιαγμένα καθημερινά από τα χέρια της κας Άννας, κυριαρχούν στον κατάλογο και σας προσκαλούν όχι μόνο σε ένα ταξίδι γεύσης αλλά κυρίως ασφαλές μιας και στην κουζίνα μας δεν θα συναντήσετε ποτέ κανενός είδους τεχνητής χημικής ουσίας, συντηρητικών ή χρωστικών.
Επίσης, πολύ συχνά θα βρείτε κρέατα, πουλερικά και ψάρια ελεύθερης εκτροφής που μας τα προμηθεύουν φίλοι μας παραγωγοί, από όλη την Ελλάδα!
Σημειώστε ότι καθημερινά το μενού περιλαμβάνει και αρκετά πιάτα ημέρας στην κατσαρόλα ή στον φούρνο αλλά και πάντα φρέσκα ψάρια (μερικές φορές απευθείας από ψαράδες), για να μην αφήνουμε παραπονεμένους τους τακτικούς μας πελάτες.