Παρασκευή 4/11/11
There are no translations available.

 

 

Ορεκτικό:       
♥ Μανιτάρια πλευρώτους στη σχάρα με μπαλσάμικο. 6,50
♥ Ηπειρώτικη κρεατόπιτα. Πίτα με χωριάτικο φύλλο ανοιγμένο στη κουζίνα μας, με μοσχαρίσιο και χοιρινό κρέας, γιαούρτι και διάφορα τυριά. 6,50

 

Στον φούρνο ή στην κατσαρόλα:     
♥ Γίγαντες στο φούρνο με σπανάκι.  5,00
♥ Μπούτι από κότα φυσικής εκτροφής φιλέτο, γεμιστό με ψητά λαχανικά και μαστέλο Χίου.    8,50
♥ Ντολμαδάκια με αμπελόφυλλα, αυγολέμονο. 8,00
♥ Χοιρινό (φυσικής εκτροφής) στη κατσαρόλα με φρέσκο δενδρολίβανο, μουστάρδα και μέλι.     7,50
♥ Μοσχαρίσια φιλετίνια στην κατσαρόλα, με πιπεριές και σάλτσα κόκκινου κρασιού.      8,30

 

 Από τη θάλασσα:      
♥ Πετρομπάρμπουνα από τη Νάξο στο τηγάνι. 10,80
♥ Σαρδέλα στη σχάρα.   7,00

 

Ατομικό μενού:      
♥ Χοιρινά μπριζολάκια στη σχάρα με πατάτες τηγανητές, ελληνική ατομική σαλάτα και ένα ποτήρι κρασί βιολογικό ή μια μπύρα Fix ή αναψυκτικό. 10,00

 

Η κυρία Άννα σας προτείνει:       
♥ Γίγαντες στο φούρνο με σπανάκι, φέτα λαδορίγανη και ένα ποτήρι κρασί βιολογικό ή μια μπύρα Fix ή αναψυκτικό.   8,00

 

Επιδόρπια:       
♥ Crème brulee.   5,50
♥ Ραβανί με σορμπέ από γιαούρτι και λάιμ και αποξηραμένα βατόμουρα. 6,50
♥ Πανακότα με ροδόνερο, γλυκό καρότο και καβουρντισμένο αμύγδαλο. 5,50
♥ Μπράουνις με κρέμα βανίλιας και σάλτσα σοκολάτας.   6,50

 

Καλή σας όρεξη!